Home

About Me

My photo

Hi there ! I’m Hasif Rahman, a freelance photographer based in Malaysia. Just a husband trying to make a living while pursuing his dream. I’m a father to be to my little princess in my wife’s little tummy. Picking up a camera in my early 20s and never putting it down again has been one of the most important things I’ve done in my life. I’m a photographer who loves to blog / review / writes about my life. I’m travelling the world with photography ~ Hoping you enjoy what you see. Take a seat, drink a cup of hot chocolate and stay a while. Have a good day reading !

NuffNang

Sunday, November 15, 2015

THE TALE OF NOBITA



© 2015 Hasif Rahman - Nobita | Adventure

 " The biggest adventure you can take is to live the life of your dreams "

- Oprah Winfrey -


Pheeeeww...agak lama juga tak upload gambar - gambar Nobita Photography. Gara - gara sibuk dengan Lego Photography, haha. Sudah la dulu bukan main susah payah mencari Nobita Figure ni. Bukan mudah since dia dah stop production. Kalau beli dari luar negara, sangat jauh beza harganya. Berganda mahal. 
Owh, topi tu bukannya datang sekali dengan Nobita. Topi tu ditempah khas dengan orang di Sarawak. Itu pun berminggu cari orang yang boleh buat. Haha

This is my hobby bila ada masa terluang. Lego and Figure, something that I love to do. Owh? Isteri? Isteri pun ada figure dia sendiri. Hehe. Nanti tau la apa dia. Tunggu dia upload. Dia busy sket skrang since anak banyak akal sekarang ni. Masing - masing dah macam burung hantu dah sekarang. haha.

Will upload more Nobita soon ! Toodles !



No comments: