Home

About Me

My photo

Hi there ! I’m Hasif Rahman, a freelance photographer based in Malaysia. Just a husband trying to make a living while pursuing his dream. I’m a father to be to my little princess in my wife’s little tummy. Picking up a camera in my early 20s and never putting it down again has been one of the most important things I’ve done in my life. I’m a photographer who loves to blog / review / writes about my life. I’m travelling the world with photography ~ Hoping you enjoy what you see. Take a seat, drink a cup of hot chocolate and stay a while. Have a good day reading !

NuffNang

Thursday, December 24, 2015

HELLO KITTY GO AROUND - MALAYSIA


© 2015 Hasif Rahman - Hello Kitty | Viva Shopping Mall

" Keep calm and Hello Kitty ! "

- Hello Kitty -


Masa bersama family di pameran Hello Kitty di Viva Shopping Mall. Si ibu yang perasan pasal event ni. Berkali - kali dia sebut pasal ni, tandanya dia nak sangat pergi. Haha. Katanya sebab Audrey, tetapi rasanya yang terlebih excited si ibu dia. Haha. 
 
Mulanya rasa macam malas juga nak pergi sebab dulu pernah ke sini waktu pameran Doraemon. Memang agak sesak, tetapi waktu tu pergi time masih bertunang, naik LRT je. So pasal parking, takda masalah. Tetapi bila dah ada anak ni, nak around KL dgn LRT (langkah berjimat) sudah tidak sesuai. Tetapi alhamdulillah, parking agak banyak dan waktu kita datang, masih tidak ramai pengunjung. Kesempatan itu juga diambil untuk snap gambar banyak - banyak dengan all the decorations dan props yang disediakan. Huu hee...as per gambar above, boleh tengok, siapa yang terlebih happy sebenarnya. Haha.

Overall, pameran dia agak menarik. Those who loves cute things will love the place. 



More pics and stories will be update by my wife..haha



No comments: