Home

About Me

My photo

Hi there ! I’m Hasif Rahman, a freelance photographer based in Malaysia. Just a husband trying to make a living while pursuing his dream. I’m a father to be to my little princess in my wife’s little tummy. Picking up a camera in my early 20s and never putting it down again has been one of the most important things I’ve done in my life. I’m a photographer who loves to blog / review / writes about my life. I’m travelling the world with photography ~ Hoping you enjoy what you see. Take a seat, drink a cup of hot chocolate and stay a while. Have a good day reading !

NuffNang

Wednesday, July 8, 2015

TOY PHOTOGRAPHY - CUTE THINGS TO DO


© 2015 Hasif Rahman - Nobita | Time To Start


" Success is not the key to happiness. Happiness is the key to success. If you love what you are doing, you will be successful. "

- Albert Schweitzer -


Phewwww...little cough. Uhuk Uhuk. Rasanya macam dah berhabuk blog ni. Sorry to the silent reader. A bit busy with work and life. Rasanya setiap kali minta maaf lama tak update, itu je la jawapannya kan. Haha, but seriously, its the true story. Plus bila jadi weekend husband ni, masa untuk personal hobby, memang terbatas sedikit. Oh ya, but the true answer kenapa lama tak update, I'll post in the next entry. Haha. 

Currently, kinda berminat dengan toy photography. Well, ini semua gara - gara kena racun dengan Toy Photographer dari luar negara di Instagram. From action figure to lego, hasil yang ditunjukkan sangat menarik. Kalau nak totally on the same level dengan mereka, akan ambil masa sedikit la. Ada beberapa teknik yang perlu dipelajari terutama photo manipulaton. Tetapi ada juga yang tidak menggunakan lansung photo manipulation, but they create the set creatively. Untuk satu shot gambar tu, mereka betul - betul sediakan set tersebut. Well, I've tried before with Nobita and I'm kinda love it. As per pic above, beanie tu my wife yang penat lelah cari orang untuk buat. Yeah, it's custom made. The skateboard? Saya beli di Toysrus. Saya juga beli satu lens converter (micro) to help the shot. Haha. That's what happen bila kita involve with toy photography. Its not totally the toys, tetapi kita juga akan cari barang sampingan to make the shot happen.

Later on, saya akan post lagi gambar - gambar berkaitan toy photography. See ya !

No comments: