Home

About Me

My photo

Hi there ! I’m Hasif Rahman, a freelance photographer based in Malaysia. Just a husband trying to make a living while pursuing his dream. I’m a father to be to my little princess in my wife’s little tummy. Picking up a camera in my early 20s and never putting it down again has been one of the most important things I’ve done in my life. I’m a photographer who loves to blog / review / writes about my life. I’m travelling the world with photography ~ Hoping you enjoy what you see. Take a seat, drink a cup of hot chocolate and stay a while. Have a good day reading !

NuffNang

Monday, November 3, 2014

28th OCTOBER ON 1st NOVEMBER





© 2014 Hasif Rahman - Priceless ! 

Well, this is so priceless ! Moment yang tidak akan dilupai. Well, orang kata what's so special about birthday? Kita sambut setiap tahun. Haha. Sebab pada 1 November 2014 (My birthday 29 October 2014) Cik Isteri telah membuat satu kejutan menyambut my birthday ! Birthday Cik Isteri pada 1 November sebenarnya. Sepatutnya En. Suami yang membuat kejutan pada Cik Isteri, tetapi ini terbalik. Haha. Its 28th October on 1st November !

Sebenarnya awal lagi dah tahu malam itu akan keluar dinner. Tetapi apa yang dirancang adalah ke NZ berhampiran KLCC. Haha. Ingatkan just lepak makan, tengok bola. Dari rumah tak perasan sebenarnya ada udang di sebalik batu walaupun dia dress up cantik2 sebab dia memang suka dress up. So malam tu bertolak. Pakai google maps, follow la jalan. Sampai satu masa, Cik Isteri ni tukar google maps tu. Jalan mula menjauhi KLCC. I was like, betul ke ni. Haha. Sekali dah dekat, rupanya dia bawa ke FLORA TERRACE. Haha ! Surprised !!!

Masuk2 waiter tanya ada buat reservation ke, Cik Isteri kata ada. I was like, bila dia buat ! haha -,- Ingatkan it was like kita dua je, sekali tengok table for four. Cik Isteri kata mak dan abah will be here too. Tu pun pelik, sebab masa keluar, mak abah tak bersiap pun. Haha. Again, surprised !! Mat dan Zaza rupanya another two ! Haha. Time tu jadi kaku gila. Haha. Tak tau nak kata apa. First time in life, surprised birthday party. Haha. Speechless =')

Selepas dinner, kita berempat pergi karoke. Haha. Really sing it loud to release the tension. Hahaha.

Hee..thank you sayang and Mat/Zaza for the wonderfull night. Really thank you and speechless. Sangat2 terharu. Rasa terhutang budi. Huu...lots of love to all of you.

No comments: